simpelheid, een expositie in boerderij De Diek'n.

Zondag 8 maart opent de expositie van Puck Meedema. In haar schilderijen staan mens en dier, gevangen in prachtige sprekende kleuren, centraal. Al sinds haar kinderjaren is Puck bezig met vorm en kleur. Dit uit zich al vele jaren in modeadviezen en het inrichten van winkeletalages. Een uitgangspunt is hierbij voor Puck betaalbaarheid en eenvoud. Iets creëren loopt als een rode draad door haar leven. Na veel gewerkt te hebben met brooddeeg en gips, legt Puck zich de laatste 10 jaar vooral toe op schilderen, het maken van sieraden en keramiek. De expositie zal een indruk geven van haar werk in de afgelopen jaren. Hoe simpel is het om iets waar je normaal aan voorbij loopt opvallend in beeld te brengen vraagt Puck zich af. Haar eerste schilderij is hier een mooi voorbeeld van en is ontstaan door een foto van een viertal koeien in het Dagblad van het Noorden.
Het thema van de expositie heet dan ook heel toepasselijk : “Simpelheid”. Haar inspiratie vindt Puck o.a. in het werk van Anneke Bakker en Ellen Koster

De feestelijke, én muzikale, opening vindt plaats op Zondag 8 maart om 15.00 uur. De expositie is te bezichtigen vanaf 8 maart tot 21 juni 2015.