Loppersum Schoon

Nieuwe voorzieningen Loppersum Schoon

In de pilotdorpen Zeerijp en Middelstum zijn extra bakken geplaatst voor zwerfafval en hondenpoep. De hondenbezitters in deze dorpen hebben zakjes ontvangen met het verzoek om deze te gebruiken. Helpt u mee om de openbare ruimte nog schoner te houden?

Middelstum Schoon

In Middelstum zijn extra bakken geplaatst voor zwerfafval en hondenpoep langs de wandelroute Burgemeester van Ankenweg/ijsbaan, in de Groene Long en aan de Jacob Vinhuizenstraat. Er komt een blikvanger langs het fietspad ter hoogte van bedrijventerrein de Klomp. En binnenkort wordt een hondenrenveldje ingericht langs de Boerdamsterweg. Als iemand zelf afval wil verzamelen dan is een grijper aan te vragen bij Stichting Dorpsbelangen Middelstum.

Zeerijp Schoon

In Zeerijp zijn extra bakken geplaatst voor zwerfafval en hondenpoep langs de Borgsingel, het Maarpad, bij de vissteiger bij het Zeerijpstermaar, de Kwekersweg en de Borgweg. Er komen blikvangers langs de fietsroutes naar Loppersum en naar Appingedam. Als iemand zelf afval wil verzamelen dan is een grijper aan te vragen bij Dorpsbelangen Zeerijp.