nieuws Dorpsbelangen Zeerijp

Nieuws van de Vereniging Dorpsbelangen Zeerijp

De jaarvergadering van Dorpsbelangen is dit jaar op 17 april. Voor deze avond proberen we na de pauze de film D.E.A.L. te regelen. D.E.A.L. is een korte film van Fedde Hoekstra die zich afspeelt tegen de achtergrond van grensverleggende techniek en de fraaie Eemsdelta. De officiële aankondiging volgt nog.
Eind januari hebben we overleg gehad met andere verenigingen uit het dorp die ook activiteiten organiseren.  Zo weten we van elkaar wat er speelt en kunnen zo nodig de activiteiten op elkaar afstemmen. Dit overleg wordt door alle partijen als waardevol ervaren en wordt jaarlijks georganiseerd. Op de agenda stond ook het organiseren van een feestdag of weekend voor het dorp. Zie ook oproep verderop in het Riepster Nijs.
Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Via 'Kern met pit' heeft Anita Bos (penningmeester DB) €1000,- binnengehaald voor IJsvereniging!
Wilt u hier meer informatie over of zijn er nog meer goede ideeën, dan kunt u ons altijd benaderen.

Mocht u wat willen melden, ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.