Spelers gezocht voorstelling HAIM

Wij zijn van Stichting Peerd. Groningstalig regiotheater, maar ook voor de niet-Groninger. Wij zijn bezig met een nieuwe voorstelling genaamd HAIM. Deze voorstelling word in juni 2020 gespeeld in de Eemshaven. Voor deze voorstelling zoeken we mensen die het leuk vinden om mee te spelen. Wellicht dat er binnen uw dorp mensen zijn die dat leuk zouden vinden. 

Over Peerd
Stichting Peerd maakt al 10 jaar theater voorstellingen waarbij het Groningen van nu centraal staat.  Geen voorstellingen met een nostalgische blik naar achteren, maar met een frisse kijk op hedendaags en toekomstig  Groningen. Deze aanpak heeft al tot een groot aantal bijzondere voorstellingen geleid: migranten in het Ommelaand, stormvloeden op de Dollard vanaf een waddenboot, nationalistische Groningers, Drenten en Twenten in opstand tegen de Randstad, Engelse clowns in een legerkamp in de Stad tijdens de Eerste Wereldoorlog, een mega project op een mega locatie in het Oldambt, een stille pelgrimstocht langs Groninger kerken, een overzicht over 30.000 jaar Groninger migratie geschiedenis

De voorstelling
In juni 2020 zal Peerd een locatievoorstelling in de Eemshaven maken. Deze voorstelling met als titel Haim zal gaan over de angst voor de toekomst. De 'technologische- en digitale revolutie' en de daaruit voortvloeiende hang naar het verleden. Wat is mijn afkomst, wat is mijn plek, wat is mijn Haim? Er zal gewerkt gaan worden met de nieuwste technieken maar ook worden teruggegrepen op nostalgie.