Oproep ZZ-races

Nog drie maanden en dan is het al zover, 20 juni 2015 ZZ Races. Nog nagenietend van een succesvolle ZZ Raceshow is het bestuur al weer druk bezig met de voorbereidingen van de ZZ Races zelf. De show stond in het teken van Italiaanse motoren, de eerste rijders hebben zich al aangemeld. Maar we zijn nog op zoek naar Italiaanse motoren:

Gezocht deelnemers voor de extra klasse die het bestuur van de ZZ Races zelf op de baan gaat zetten tijdens de ZZ Races op zaterdag 20 juni 2015. Deze klasse zal bestaan uit louter en alleen Italiaanse motoren. We zoeken Italiaanse racemotoren, minimaal 30 jaar oud, dus tot bouwjaar 1985, cilinderinhoud is niet van belang.

Heb je een motor in de schuur staan waarvan jij denkt dat het een exclusieve motor is, maar niet aan de hierboven gestelde eisen voldoet, neem dan even contact op. De machines worden door een ballotagecommissie beoordeeld en aan de hand van deze beslissing toegelaten. Het is de bedoeling dat deze klasse een parade gaat rijden, het is dus geen wedstrijd. Voor meer informatie of aanmeldingen graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen metNico Ellèrie tel 0596-628947 of Geeuwke de With 06-23010873 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerdaags beginnen we met het werven van sponsoren en vrijwilligers. Voor degene die een bijdrage willen leveren aan de ZZ Races, hebben we de club van 50 in het leven geroepen. U betaalt eens in de drie jaar € 50,- aan de St. ZZ Races. Leden van de club van 50 hebben recht op 2 entreekaarten voor de ZZ Races, 1 programmaboekje en een uitnodiging voor de ZZ Race afterparty.

Of lijkt het je leuk om mee te helpen als vrijwilliger? We hebben zo’n 150 vrijwilligers nodig! De ZZ Races zijn niet mogelijk zonder vrijwilligers. Opgave kan bij Jolanda Jager tel 0596 581599 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.