Oude foto's van Zeerijp

In het foto-album is een bescheiden archief geplaatst van oude foto's van Zeerijp. De bedoeling is om dit met de jaren aan te laten groeien. Er zijn reeds meer foto's in het bezit. We mogen putten uit het privé-archief van Stoffer Reiffers en daar is de webredactie heel blij mee.

oude_fotokiek_van_riep

Het is de wens van een aantal Riepsters om een keer een foto-avond te organiseren in het dorpshuis. Aanvankelijk was dit in de winter gepland, maar dat is niet gelukt. De oproep voor oude foto's in de herfst van 2009 in het Riepster Nijs en via de mail had helaas geen stortvloed van foto's tot gevolg. Aanvullingen zijn dus heel welkom. Op het moment dat er voldoende materiaal is verzameld gaan we een leuke avond beleggen in het dorpshuis om gezamelijk oude kiekjes te gaan bekijken.

Heeft u nog een mooie oude foto in uw archief met daarop een mooi straatbeeld, een weergave van een vroegere dorpsactiviteit, of een portret van een roemrijke Riepster van weleer, de webredactie houdt zich aanbevolen! Wilt u foto's ter beschikking stellen om te scannen, graag! Het enige dat moet gebeuren is de foto tijdelijk ter beschikking te stellen om een scan te kunnen laten maken van de foto. De foto's komen vanzelfsprekend weer retour en er zal voorzichtig mee worden omgesprongen. Geef een seintje aan de webredactie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.