werkgroep Jeugd

De Bende van Riep op Hyves

Onder leiding van Bart van der Kleut heeft de jeugd van Zeerijp de Hyvespagina 'De Bende van Riep' in het leven geroepen. Op deze website kan iedere Riepster kid zich aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten die door de Jeugdsoos van Zeerijp worden georganiseerd. Kijk op: http://debendevanriep.hyves.nl/
Het emailadres voor de jeugdsoos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

werkgroep Jeugd

De werkgroep Jeugd is een onderdeel van stichting Dorpsbelangen Zeerijp en heeft tot doel het inventariseren van de behoeften van de jeugd van Zeerijp.De werkgroep zoekt het contact met de jeugd en probeert via diverse kanalen (bijeenkomsten, internet, activiteiten enz.) te bepalen welke activiteiten en evenementen er georganiseerd kunnen worden voor de jeugd van Zeerijp en waar de interesses liggen. Het accent ligt op de eigen werkzaamheid van de jeugd en samen willen we kijken naar te realiseren doelen. Zo helpen we activiteiten te organiseren als disco's en workshops.

Momenteel is de jeugdsoos van Zeerijp ook onderdeel van de werkgroep zodat de doelgroep bestaat uit alle leeftijden van de jeugd van Zeerijp.Op het programma staan kinder-doe middagen, kroegavonden voor de jeugd en disco avonden. Uiteraard staat de werkgroep open voor allerlei andere activiteiten en evenementen en hoort graag welke ideeën er nog meer zijn in het dorp.

De werkgroep bestaat uit Jan Koning, Lianne Wierenga, Carla Afman, Barry Bakker en Bart van de Kleut en is o.a. bereikbaar via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.