ZZ races

Veel publiek bij ZZ Raceshow

Afgelopen zaterdag 31 januari mocht het bestuur van de Stichting ZZ Races zich verheugen op een grote publieke belangstelling tijdens de raceshow. Deze show was evenals vorige keren bedoeld als voorbereiding ("opwarmertje") voor de ZZ Races. Deze vinden plaats op zaterdag 20 juni 2015 op het langste stratencircuit van Nederland tussen 't Zandt en Zeerijp. Dit circuit is ook wel bekend als het "Eiland Man in het klein".

Een kleine 600 bezoekers lieten deze gelegenheid niet onbenut om de aanwezige motoren uitgebreid te bekijken. Uiteraard waren ook de deelnemende coureurs aanwezig om tekst en uitleg te geven. De show werd gekenmerkt door een gezellige en gemoedelijke sfeer, waarbij veel motorverhalen over de tafel gingen.

Grote publiekstrekker was ‘de groene tulp’ van oud Grand Prix rijder Aalt Toersen.

Lees meer...

show historische wagracemotoren

De stichting ZZ-races houdt op 31 januari 2015 een show met historische wegracemotoren. De show vindt plaats in het dorpshuis in 't Zandt aan de Hoofdstraat 3. De toegang is die dag van 14 uur tot 22 uur. De toegang is gratis.

Lees meer...

ZZ races 2012

De ZZ races is een vereniging die zich bezig houdt met de historische motorraces 't Zandt-Zeerijp. De vereniging heeft een eigen website: http://www.zzraces.nl